Cum pot plati facturi la utilitati:

Este foarte simplu sa platesti facturi online prin platifacturi.com!

Ai de parcurs doar cativa pasi simpli:

  1. Alegi furnizorul
  2. Introduci datele aferente facturii
  3. Confirmi datele introduse si platesti online

Astfel, economisesti timp, nu mai e nevoie sa iti platesti facturile in mai multe locuri diferite si nici sa stai la cozi. Poti plati facturi la utilitati dintr-un singur loc, rapid si sigur.

Toate tranzactiile sunt securizate prin Libra Internet Bank.

Avantaje plati facturi prin platifacturi.com:

  • Economisesti timp: serviciul pentru plata facturilor la utilitati prin PlatiFacturi.com este un serviciu oferit de catre Libra Internet Bank, cu ajutorul caruia iti platesti facturile fara a te deplasa la sediile furnizorilor de utilitati si iti platesti facturile online dintr-un singur loc.
  • Iti ofera confort: cu ajutorul serviciului PlatiFacturi.com poti plati facturi la utilitati online, de oriunde si oricand, fara a avea nevoie de mai multe conturi. In plus, daca folosesti aplicatia pentru smatphone de plata a facturilor, Wallet LibraPay, iti poti plati facturile direct de pe telefonul mobil, iar noi iti putem reaminti gratuit plata facturilor la data stabilita de tine.
    Descarca aplicatia pentru telefonul mobil de aici: Android sau iOS.
  • Flexibilitate si accesibilitate: prin serviciul PlatiFacturi.com sau prin aplicatia dedicata telefoanelor mobile poti plati atat facturile tale la utilitati, cat si facturile celor dragi tie. In plus, acest serviciu pentru plati facturi este disponibil 24/7.


Unde pot plati facturile la utilitati?

Enel Orange Vodafone RCS & RDS UPC
Eon Cez Vanzare Engie Apa Nova Congaz

Pentru informatii suplimentare privind plata facturilor la utilitati click aici.

Fii la curent cu ultimele noutati! Urmareste-ne pe Plati online prin LibraPay: urmareste-ne pe Facebook